Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

remote support center

Meteen in actie – ter plaatse of van op afstand
Snel reageren is cruciaal bij beveiliging. Daarom is er altijd een A&E-technicus in uw buurt. En ontwikkelden wij het remote support center – uniek in België! Hoe werkt het? Bij problemen of alarmmeldingen logt een ervaren technicus van op afstand meteen in het hart van uw systeem in. Hij stelt de juiste diagnose, en schiet meteen in actie. Dat gaat razendsnel, en vergeet verplaatsingskosten en de bijbehorende milieuoverlast.

Eerste hulp bij alarmmeldingen en problemen
U wilt zich focussen op uw kernactiviteit? En uw beveiliging in handen geven van professionals? Vertrouw dan op het remote support center van A&E Security. Bij 85% van de meldingen aan onze service desk schakelen wij het remote support center in: voor allerhande technische of operationele problemen, én bij elke alarmmelding. Zo controleren wij rechtstreeks of het om een terecht of ongewenst alarm gaat. Deze filter of buffer tussen de meldkamer en uw alarmsysteem bespaart u al snel tot 80% onnodige tussenkomsten! En vermindert uw beveiligingskost.

Eerst verificatie, dan politie
Wist u dat de politie alleen tussenkomt bij een alarm dat geverifieerd is? Hef dus alle twijfel op met een controle: fysiek (u of ons interventieteam controleert ter plaatse), virtueel (met camerabeelden) of technisch, via het remote support center (onze technici bellen in op uw systeem).
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.