Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

onderhoud

Pas op: jaarlijks onderhoud is wettelijk verplicht
Wist u dat een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw inbraaksysteem een wettelijk verplichting is? Reken daarvoor op de expertise van A&E security. Want met onderhoud door een ervaren technicus bent u zeker dat uw inbraakbeveiliging optimaal functioneert.

Onderhoudscontract: uw kwaliteits- én veiligheidsgarantie
Betrouwbaarheid en veiligheid gaan hand in hand! Wilt u dus honderd procent zekerheid? Dan krijgt u die, met een onderhoudscontract voor inbraakbeveiliging, en het bijbehorende Incert-attest.

Onderhoud ook uw brand-, toegangs- en camerabeveiliging
Vergeet uw brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking niet! Want ook deze systemen varen wel bij een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Vraag advies aan onze experts.

Ook onderhoud van andere merken
U hebt al een beveiligingssysteem, maar nog geen onderhoudspartner? A&E Security beschikt over de knowhow en de expertise om elk systeem vakkundig te onderhouden. Dankzij onze jarenlange ervaring met een waaier van systemen en merken.  Vraag een offerte op maat.
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.