Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

monitoring

Onze meldkamer waakt en schiet in actie
Stel u voor: uw alarm gaat af, en uw sirene begint – met veel lawaai – te loeien. Een prima afschrikmiddel. Maar het brengt u niet op de hoogte. En reageert er wel iemand? Kies  voor zekerheid – met monitoring. Hoe werkt het? Onze meldkamer ontvangt automatisch een signaal bij elk alarm. En een getrainde operator schiet meteen in actie.

Wij houden 24/7 een oogje in het zeil
U kunt gerust zijn. Onze meldkamer houdt continu een oogje in het zeil en onderneemt meteen actie: dag en nacht – ook in het weekend. En omdat wij via  de Connex group over onze eigen meldkamer beschikken – het Connex Center –  is de kwaliteit van onze dienstverlening altijd op en top persoonlijk!

Bewakingsagenten controleren ter plaatse
Grondige monitoring en verificatie op afstand – via ons remote support center – filtert 80% van uw alarmen. Moet er toch iemand ter plaatse controleren? En wilt u daarmee uzelf of uw werknemers niet belasten? Reken dan op de bewakingsagenten van onze betrouwbare, gespecialiseerde partners. Zij heffen vakkundig elke twijfel op.

Monitoring brengt meer op dan u denkt
Wist u dat u als bedrijf geniet van een verhoogde aftrek van beroepskosten – tot 120%? En dat u als particulier 30% van uw abonnementsbijdrage kunt recupereren – met een maximum van 760 euro?
Ontdek alle fiscale beveiligingsvoordelen.
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.