Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

loss prevention & profit improvement

Stelen van de werkgever, de gelegenheid maakt de dief
Stelen van de werkgever gebeurt zowat overal en veel vaker dan we soms durven denken. Hoe snel is een restant van gebruikt materiaal, een afgewerkt product of gereedschap niet meegenomen? Hoe vaak gebeurt het dat een ‘betrapte’ persoon zichzelf goedpraat met een vluchtige uitleg zoals ‘ik wou het slechts lenen’ of ‘het is de eerste keer’.. De financiële crisis zorgt voor een ware toename van zogenaamde kleine “opportuniteitsdiefstallen”. En vele kleintjes vormen samen een heel groot geheel. 

Wist u trouwens dat de hele wereldbevolking als volgt kan onderverdeeld worden?
 • 10% zou bijzonder eerlijk zijn en dus nooit stelen
 • 10% zou bijzonder oneerlijk zijn en er dus altijd op uit zijn om te stelen
 • 80% zou een opportuniteit niet afslaan en dus een geboden kans aannemen

Bij diefstal wordt vaak gedacht aan een reële inbraak, maar interne fraude of diefstal door of met behulp van medewerkers is eveneens een vorm van diefstal en jammer genoeg veelvoorkomend fenomeen, waardoor bedrijven veel geld verliezen…..

3 redenen om de afdeling “Loss Prevention & Profit Improvement” van A&E Security te contacteren
Als beveiligingsspecialist bieden wij reeds meer dan 25 jaar totaaloplossingen voor een efficiënte, betrouwbare en duurzame preventie tegen de meest uiteenlopende risico’s. Wij kunnen U helpen om diefstal en fraude te voorkomen, Uw verliezen te beperken en winst te verhogen. 
 • Loss prevention audit
  Onze afdeling Loss Prevention & Profit Improvement biedt U professioneel ontwikkelde Loss Prevention Audits die loepzuiver aantonen waar mogelijke opportuniteiten of kansen op fraude, verlies of diefstal zijn. Of het nu na een incident is, of n.a.v. een inventaris die een slecht resultaat had, of om een risico in te schatten, onze audits zijn gemaakt op uw maat en naar uw wens.
 • Loss prevention training
  Heeft u, uw management of uw personeel nood een training of een groter bewustzijn rond verliezen of security? Denkt u aan een gesprekstopic tijdens uw Road Show of Kick Off meetings. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in werken rond verliezen en kunnen u en uw personeel met raad en daad op een professionele manier bijstaan.
 • Loss prevention kassafraude software 
  Speciaal voor de Retail bieden wij als absolute topper de software Retail 20/20 aan. Dit is een uitzonderingsrapportage software die zijn gelijke niet kent door dagelijks frauduleuze handelingen, fouten in uitvoering van procedures, diefstallen enz. aan u te rapporteren. Deze geheel nieuwe, volledig web-gebaseerde oplossing biedt verliesbeheersing met een ongeziene flexibiliteit om eenvoudig die uitzonderingen te identificeren die u van uw winst beroven en u elke dag veel geld kosten. Meer info (link naar pagina Retail20/20).

Wenst U een GRATIS DEMO van Retail 20/20 of meer info over ons Loss Prevention aanbod ? Contacteer ons via TEL : 050/45.40.10 of het contactformulier van onze website.
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.