Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

herstellingen

Uw beveiligingsdokter
Kampt u met een technisch probleem? Dan is een snelle herstelling van uw beveiligingssysteem cruciaal voor uw veiligheid.  Reken daarvoor op A&E Security. Wij herstellen uw systeem ter plaatse, of vanop afstand via het remote support center. Dan logt onze technicus rechtstreeks in uw systeem in, analyseert hij uw probleem, en doet meteen het nodige. Uw voordelen: de herstelling is zo gebeurd, en vergeet verplaatsingskosten.

De juiste diagnose
Niet alleen onze snelle interventies garanderen u een uitstekende herstelling. Ook – en vooral – een correcte diagnose! Vertrouw dus op onze ervaren vaklui. Zij weten altijd raad.

Interventie ter plaatse
Uw veiligheid is onze prioriteit. Daarom klopt u bij dringende technische problemen ook in het weekend bij ons aan. De wachtdienst staat altijd klaar voor een interventie.
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.