Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

Services

24/7 tot uw dienst
Een succesvol beveiligingsplan bestaat uit twee componenten: ingenieuze technologie én uitstekende service. Want alleen dan rendeert uw investering optimaal, en is uw beveiligingsniveau continu op peil. Kies dus voor een beveiligingspartner die van zijn dienstverlening een prioriteit maakt: A&E security. En reken op ons – dag en nacht en in het weekend!

Wij zijn snel bij u
Vertrouw op ons voor dienstverlening on site: op uw terrein. Zoals de installatie en het onderhoud van uw beveiligingssysteem, en eventuele herstellingen. Onze medewerkers hebben de juiste tools en technologische kennis op zak om u deskundig bij te staan. En er is altijd een A&E-technicus in uw buurt.

Wij helpen u ook van op afstand – UNIEK in België
Uw bonus? Hulp op afstand. Want dankzij ons ‘remote support center’ – uniek in België – controleren onze technici razendsnel elke alarmmelding. Hoe? Zij loggen rechtstreeks in de kern van uw systeem in. Bovendien lossen zij zo ook technische of operationele problemen op. A la minute, en zonder verplaatsingen en de bijbehorende kosten. U bent dus gerust. A&E Security houdt 24/7 een oogje in het zeil. En u spaart tijd, geld én het milieu.
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.