Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

Dicht bij u

Wij staan dicht bij u – letterlijk én figuurlijk
Onze service stopt niet bij de installatie van uw systeem. Dan begint ze pas! Vertrouw dus ook voor het onderhoud en herstellingen op onze expertise. En slaat uw systeem alarm? Reken dan op onze meldkamer en ons remote support center – uniek in België. Snelle en efficiënte actie verzekerd. U kunt gerust zijn!

Er is altijd een A&E-specialist in uw buurt
Wij staan dicht bij u. En dat mag u gerust letterlijk nemen. Want in België is er altijd een A&E-technisch adviseur in uw buurt. Geen wonder, met 4 vestigingen – in Brugge, Sint-Niklaas, Herentals en Jumet, een ploeg van 65 specialisten, en 7 partnerondernemingen in elke windrichting van het land: 5 installateurs, een meldkamer en een remote support center. Bovendien brengen wij onze beveiligingsoplossingen ook over de landgrenzen: naar Noord-Frankrijk en Nederland. Handig voor uw filialen in het buitenland!

Lid van de Connex group
Samen sta je sterk. Daarom bundelden wij in 2011 onze krachten met 4 andere gerenommeerde Belgische installateurs. Het resultaat: de Connex Group. Honderd procent Belgisch en samen goed voor honderd jaar ervaring. Uw voordeel? Met acht vestigingen verspreid over het land, is er altijd een Connex-partner in uw buurt.