Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

24/7 tot uw dienst

UNIEK IN BELGIË

Het remote support center neemt uw zorgen uit handen
Bij een klassiek alarmsysteem schiet u in actie bij een alarm. Want de meldkamer belt meteen uw lijst met contactpersonen op. Vaak gaat het – gelukkig maar – om een vals alarm: het systeem werd niet of te laat aangezet, de gevoelige technologie reageerde op guur weer of dieren, enzovoort. Helaas filteren klassieke meldkamers maar tien procent van deze ongewenste alarmen! Dat betekent dat u voor alle kosten en ongemak van de andere negentig procent opdraait. Niet met A&E Security!

Ons remote support center filtert tot 80% van uw ongewenste alarmen
Wij besteden 300 i.p.v. 30 sec. aan de verwerking van elke alarmmelding. Kostbare seconden! Want ze leveren u gemoedsrust én zekerheid op. Hoe? Onze meldkamer overlegt rechtstreeks met ons remote support center bij elk alarm, én bij een operationeel of technisch probleem. Dag en nacht – ook in het weekend – staat er dus een technisch adviseur voor u klaar. Die logt meteen in het hart van uw systeem in, en filtert ongewenste alarmen. Of lost uw technisch of operationeel probleem op. Klaar!

U bespaart tot 75% van uw interventiekosten
Het resultaat? Uw zaak of dierbaren zijn 100% veilig, maar u krijgt 75% minder onnodige meldingen aan uw adres. En 75% minder hinder of overlast. Of wordt u graag onnodig uit uw bed gebeld? Denk bovendien even aan alle tijd, geld en bange momenten die u bespaart! En uw zaken blijven verzekerd, tegen een lagere kost. De bewijzen krijgt u in een glashelder rapport.  Extra voordeel? Met deze interventies op afstand maakt u het milieu blij! Want uw ecologische voetafdruk daalt aanzienlijk.