Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent een bedrijf?

toegangscontrole

Wie waar en wanneer binnen mag? Dat beslist u!
Met toegangscontrole hebt u de touwtjes in handen. Of u nu in een huis of appartement, verkaveling of studentenvoorziening woont. Verhoog dus uw wooncomfort en uw veiligheid met toegangscontrole. U bepaalt wie welkom is. En krijgt gemoedsrust in de plaats. Want u weet perfect wanneer uw dochter thuiskomt na een avondje stappen. Of wanneer de poetsvrouw naar huis gaat.

Meer wooncomfort met toegangscontrole
Sleutels en de bijbehorende problemen en rompslomp zijn verleden tijd met toegangscontrole. Een goede zaak. Want sleutels zijn vaak de zwakke schakel in uw beveiliging. Met de juiste toegangscontrole breekt u niet langer uw hoofd over een verdwenen sleutel. Hoeft u uw sloten niet te veranderen wanneer uw sleutel gestolen is. En hoeft u geen extra exemplaren bij te maken of uit te delen aan uw kinderen, buren, enzovoort. Bovendien moet u niet thuisblijven als iemand komt werken in uw huis. Een tijdelijke code opent de deur in uw plaats.

Uw succesformule voor toegangscontrole
Toegangscontrole is een complexe materie. Neem dus een specialist in de arm: A&E Security. Wij installeren de nieuwste technologieën, zoals badge- of pincodesystemen, en vingerprint- en irisscanners. Uiterst betrouwbaar en gebruiksvriendelijk:
  • Alleen wie binnen mag krijgen toegangsrecht, zonder gedoe met sleutels.
  • Ongewenste sleutelduplicatie is verleden tijd.
  • Bij sleutelverlies hoeft u niet alle sloten te vervangen.
  • U beheert uw toegangsdeur van op afstand, via speciale software.

Toegangscontrole brengt meer op dan u denkt
Uw bonus? Wij integreren uw toegangscontrole naadloos met uw andere beveiligingssystemen. Combineer bijvoorbeeld met een camerasysteem, en zie wie er binnenkomt. Of open uw deur vanop afstand.
Wist u bovendien dat u geniet van 760 euro belastingvermindering, wanneer u uw toegangsbeveiliging laat installeren door een erkend vakman?
Ontdek alle fiscale beveiligingsvoordelen.

Onze partners

Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.