Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent een bedrijf?

omtrekbeveiliging

Hou indringers op afstand met omtrekbeveiliging
Hoe sneller u een indringer ontdekt, hoe minder tijd hij heeft om binnen te dringen en zijn slag te slaan. Spot hem dus zodra hij een voet op uw terrein of in uw tuin zet. Hoe? Met omtrekbeveiliging. Deze extra beveiligingsschil bewaakt de bezittingen en voertuigen naast uw woning. Houdt indringers tegen of schrikt ze af met een sirene op uw terrein. En slaat stil alarm naar onze meldkamer.

Extra beveiliging, zonder overlast of hinder
Omtrekbeveiliging verstoort uw leven niet. U beweegt zich  vrij in huis, terwijl uw omtrekbeveiliging over u waakt. Reken daarvoor op A&E Security. Wij brengen eerst alle risicofactoren van uw tuin en de omgeving in kaart. Zoals dieren, de kwaliteit van uw hekwerk, de ondergrond en begroeiing van uw tuin, en de mogelijkheid om tunnels of bruggen te bouwen. Dan zetten we een pasklare oplossing op papier, die alleen indringers de toegang bemoeilijkt.

Uw succesformule voor omtrekbeveiliging
Hou indringers buiten, met slimme omtrekbeveiliging. Elektronische en fysieke beveiliging gaan daarbij hand in hand. Vertrouw op ons voor de elektronische maatregelen, en op onze gespecialiseerde partneraannemers voor de plaatsing van uw hekwerk, toegangspoorten, slagbomen, enzovoort. De basiscomponenten van uw oplossing op maat:
  • Perimeter- en/of terreinbeveiliging – voor de omtrek van uw terrein
     - passief infrarood detectoren
     - schrikdraad op het hekwerk
     - trillingsdetectie op het hekwerk
     - actief infrarood-palen als virtuele detectiemuur
     - gronddetectie
     - radardetectie
     - thermische camera’s

Omtrekbeveiliging brengt meer op dan u denkt
Wist u dat u geniet van 760 euro belastingvermindering, wanneer u uw omtrekbeveilging laat installeren door een erkend vakman?
Ontdek alle fiscale beveiligingsvoordelen.
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.