Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent een bedrijf?

inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging – een hele geruststelling
Elke zes minuten wordt iemand het slachtoffer van een inbraak in België. En dit cijfer stijgt! Bescherm u dus tegen dieven. Want een inbraak is vaak een emotionele nachtmerrie. De inbreuk op uw privacy weegt zwaar door. Uw familie gaat niet meer met een gerust hart slapen. En ook de schade in huis zindert lang na. Bovendien bent u heel wat kostbare en emotioneel waardevolle spullen kwijt.

Uw succesformule voor inbraakbeveiliging
Inbrekers hebben een hekel aan lawaai, licht en tijdverlies. Breng ze dus op andere gedachten met inbraakbeveiliging op maat. En betrap ze op heterdaad bij de minste inbraakpoging. De basiscomponenten van uw oplossing op maat:
  • de centrale of het brein van uw installatie
  • het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel
  • de detectoren – die reageren op beweging
  • de sirenes ter plaatse – binnen en buiten
  • de doormelding van uw alarm naar uw gsm of onze meldkamer

Kies uw systeem: draadloos of bekabeld?
Draadloze technologie is in. Maar is dat ook de beste oplossing voor uw inbraakbeveiliging? Vraag advies aan onze experts. Want vaak zijn bekabelde systemen betrouwbaarder. Neem nu contact op.

Inbraakbeveiliging brengt meer op dan u denkt
Wist u dat u geniet van 760 euro belastingvermindering, wanneer u uw inbraakbeveiliging laat installeren door een erkend vakman?
Ontdek alle fiscale beveiligingsvoordelen.

Onze partners

Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.