Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent een bedrijf?

camerabewaking

Camerabewaking houdt de klok rond een oogje in het zeil
Met camerabewaking bent u altijd en overal gerust. Want wij houden continu een oogje in het zeil. Geef uw alarmsysteem dus een extra paar ogen. Zodat u altijd en overal – ook op reis, weet wie er aan de deur staat of aanbelt: gewoon via uw laptop, tablet of smartphone. Extra voordeel? Camera’s schrikken inbrekers en vandalen af, zodat ze uw huis links laten liggen. Vergelijk het effect gerust met dat van flitscamera’s langs de weg.

Beelden als bewijsmateriaal
Wordt u toch het slachtoffer van een inbraakpoging of vandalisme? Dan hebt u dankzij camerabewaking bezwarende beelden in handen om de daders te vatten. Cruciaal bewijsmateriaal! En ideaal als extra controle bij een alarm. Want door de nieuwe wetgeving mag de meldkamer de politiediensten alleen verwittigen na een extra verificatie ter plaatse. Zo gebeurd met camerabewaking !  

Uw succesformule voor camerabewaking
Onze experts luisteren eerst naar uw noden en wensen, en analyseren grondig uw risico’s, voor een slim cameraplan. De componenten:
  • slim opgestelde camera’s voor:
     - identificatie
     - herkenning
     - observatie
  • prima beeldkwaliteit en hoge resolutie-beelden, dankzij IP-megapixelcamera’s
  • minder bekabeling dankzij Power over Ethernet
  • herkenbare beelden – ook bij veel tegenlicht
  • digitale opname – tot vier weken
  • snel de juiste beelden, dankzij intelligente zoekrobot
  • altijd beelden, dankzij proactieve beeldgarantie met automatische controle

Dat moet u zien. Vraag een gratis demo in onze showroom.

Camerabewaking brengt meer op dan u denkt
Wist u dat u geniet van 760 euro belastingvermindering, wanneer u uw brandbeveiliging laat installeren door een erkend vakman?
Ontdek alle fiscale beveiligingsvoordelen.

Onze partners

Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.