Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent een bedrijf?

brandbeveiliging

Laat uw geluk niet in vlammen opgaan
Elk jaar gaan honderden woningen in vlammen op. De gevolgen zijn dramatisch: nog al te vaak vallen er menselijke slachtoffers, vooral ’s nachts. Want een paar minuten volstaan voor verstikkingsrook – de sluipende moordenaar. Bovendien is uw huis voor lange tijd onbewoonbaar. En lopen uw spullen grote rook- en waterschade op.

Branddetectie slaat alarm bij brand
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje – ook bij brand. Denk aan uw frituurketel, een sigarettenpeuk, een slecht afgesteld verwarmingstoestel, een kortsluiting, enzovoort. Laat dat u niet overkomen. Branddetectie redt levens. U krijgt meteen een waarschuwing – ook als u niet thuis bent. En krijgt de kans om te vluchten, én de schade te beperken. Bovendien is de brandweer snel ter plaatse.

Uw succesformule voor brandbeveiliging
Branddetectie is eenvoudiger dan u denkt. U kunt uw branddetectoren bijvoorbeeld op uw inbraakbeveiliging aansluiten. Vraag advies aan onze experts. U krijgt een plan op maat, met het juiste detectietype op de juiste plaats. Conform de eisen van de brandweer, uw verzekeringsmaatschappij, én de regels van de wet. Wist u trouwens dat rookmelders sinds 1 januari 2013 ook verplicht zijn in elke huurwoning?

Onze partners

Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.