Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

Oplossingen voor particulieren

Bescherm uw dierbaren en kostbare bezittingen
Huis of appartement? Woning of weekendverblijf? Garage of bijgebouw? Bescherm uw thuis, gezin en wat u dierbaar is. Met een alarmsysteem op maat van A&E Security. Zo krijgt uw familie de gemoedsrust die ze verdient. U brengt indringers op andere gedachten. Of betrapt ze op heterdaad, zodat ze snel gevat worden. En u minimale schade oploopt.

Beveiliging die bij  u past
U bent uniek, dus ook uw beveiligingsoplossing. Wij luisteren naar uw wensen, en analyseren uw risico’s.  Daarbij houden wij rekening met uw gezinssituatie en leefgewoonten. Het resultaat? Een waterdicht en gebruiksvriendelijk veiligheidsplan, die het alleen indringers moeilijk maakt. U kunt gerust zijn.

U staat er niet alleen voor
Onze dienstverlening stopt niet bij de implementatie van uw systeem. Dan begint ze pas! Vertrouw dus ook voor het onderhoud en herstellingen op onze expertise. En slaat uw systeem alarm? Reken dan op onze meldkamer en het remote support center – uniek in België. Snelle en efficiënte actie verzekerd – ook bij operationele of technische problemen!
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.