Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent particulier?

retail 20/20 software data mining


Kassafraude of stelen van de werkgever 

Het gebeurt veel vaker dan we denken. Volgens de Global Retail Theft Barometer is tot 30% van de verliezen in België te wijten aan eigen personeel. Dit is één van de hoogste cijfers wereldwijd inzake interne diefstallen of fraude. Het annuleren van transacties of artikelen, het opkomende sweetharting waarbij men vrienden of familie extra voordelen geeft, frauduleuze retours, producten niet aanslaan enz. zijn slechts enkele voorbeelden van bedreigingen voor uw omzet. Dankzij Retail 20/20 kan u er werkelijk iets tegen doen. 

Retail 20/20 : snelle detectie en rapportering van uitzonderingen aan de kassa
Retail 20/20 is een nieuwe Data Mining oplossing die de uitzonderingen aan uw kassa rapporteert. Het platform maakt gebruik van data-analyse om die uitzonderingen te identificeren die u van uw winst beroven en u elke dag veel geld kosten. De software filtert en rapporteert dagelijks frauduleuze handelingen, fouten bij uitvoering van procedures, diefstallen, enz…. Met ongeziene flexibiliteit en krachtige drill-down mogelijkheden, kunnen afwijkingen heel snel en met een eenvoudige klik opgespoord en bekeken worden met video-koppeling!

Retail 20/20 : meer winst, hogere klantentevredenheid , beter getraind personeel 
Deze uitzonderingsrapportage zal niet alleen uw verliezen beperken maar tegelijk ook uw winst (Ebitda) verzekeren en doen stijgen. Eventuele fraude aan uw kassa zal snel en efficiënt gedetecteerd worden waardoor een vlugge aanpak gegarandeerd is. Uw administratieve & proces fouten worden snel verbeterd. Zo gaat de tevredenheid van Uw klanten omhoog en is Uw personeel performanter en beter getraind.

Retail 20/20 : web-gebaseerd , makkelijk in gebruik en compatibel met alle gangbare kassasoftware
Retail 20/20 is gebouwd met de nieuwste technologieën en volledig web-gebaseerd, toekomstgericht dus.  Het is bijzonder gemakkelijk in gebruik. Hierdoor krijgt U zelf de controle en bent niet meer afhankelijk van anderen. De software is gemaakt in een open architectuur en daardoor te gebruiken op alle media toestellen  (Android, iOS..) en compatibel met alle gangbare soft- en hardware aan uw kassa’s. De ingebouwde module ACT garandeert u automatisatie. Kenmerkend voor Retail 20/20 is de sterke video ondersteuning waar eveneens geen beperkingen zijn in merk of type.

Onze dienst Loss Prevention en Profit Improvement kan hierin uw partner zijn, waarbij wij niet alleen U zorgen wegnemen inzake diefstal, maar ook graag helpen in het beheer van uw procesverbetering.

Wenst U een gratis demo van de software Retail 20/20 of meer info over ons Loss Prevention aanbod,  contacteer ons op het nr : 050/45.40.10.
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.