Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent particulier?

omtrekbeveiliging

Hou indringers op afstand met omtrekbeveiliging
Hoe sneller u een misdadiger ontdekt, hoe minder tijd hij heeft om zijn slag te slaan. Spot hem dus nog voor hij een voet op uw terrein of in uw gebouw zet. Hoe? Met omtrekbeveiliging. Deze extra beveiligingsschil bewaakt de goederen en voertuigen naast uw gebouw, houdt indringers tegen, en schrikt ze af.

Extra beveiliging, zonder overlast of hinder
Omtrekbeveiliging mag uw werking niet verstoren. Reken daarvoor op A&E Security. Wij brengen eerst alle risicofactoren van uw terrein en de omgeving in kaart. Zoals dieren, de kwaliteit van uw hekwerk, de ondergrond en begroeiing van uw terrein, en de mogelijkheid om tunnels of bruggen te bouwen. Op basis van deze analyse, zetten we een pasklare oplossing op papier, die alleen indringers de toegang bemoeilijkt.

Uw succesformule voor omtrekbeveiliging
Hou indringers buiten, met slimme omtrekbeveiliging. Elektronische en fysieke beveiliging gaan daarbij hand in hand. Vertrouw op ons voor de elektronische maatregelen, en op onze gespecialiseerde partneraannemers voor de plaatsing van uw hekwerk, toegangspoorten, slagbomen, enzovoort. De basiscomponenten van uw oplossing op maat:
  • Perimeter- en/of terreinbeveiliging – voor de omtrek van uw terrein
     - passief infrarood detectoren
     - schrikdraad op het hekwerk
     - trillingsdetectie op het hekwerk
     - actief infrarood-palen als virtuele detectiemuur
     - gronddetectie
     - radardetectie
     - thermische camera’s

Omtrekbeveiliging brengt meer op dan u denkt
Wist u dat u geniet van een verhoogde investeringsaftrek van 20,5%, wanneer u uw omtrekbeveilging laat installeren door een erkend vakman?
Ontdek alle fiscale beveiligingsvoordelen.
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.