Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent particulier?

inbraakbeveiliging

U hebt veel te winnen met inbraakbeveiliging
Elke zes minuten wordt iemand het slachtoffer van een inbraak in België. En dit cijfer blijft stijgen! Bescherm u dus tegen inbraakrisico’s. Want u wint meer dan u denkt! Ten eerste de materiële en financiële schade van uw goederen en bedrijf. Ten tweede de morele schade bij uw personeel. Maar vooral: continuïteit! Want hoeveel omzet verliest u als u tijdelijk de deuren moet sluiten?

Uw succesformule voor inbraakbeveiliging
Geef inbrekers geen kans, of breng ze op andere gedachten met inbraakbeveiliging op maat. De basiscomponenten van uw oplossing op maat:
  • de centrale of het brein van uw installatie
  • het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel
  • de detectoren – die reageren op beweging of geluid
  • de alarmmelding ter plaatse  via sirene – binnen en buiten
  • de doormelding van het alarm naar uw gsm of onze meldkamer

Kies uw systeem: draadloos of bekabeld?
Draadloze technologie is in. Maar is dat ook de beste oplossing voor uw inbraakbeveiliging? Vraag advies aan onze experts. Want vaak zijn bekabelde systemen betrouwbaarder. Neem nu contact op.

Inbraakbeveiliging brengt meer op dan u denkt
Wist u dat u geniet van een verhoogde investeringsaftrek van 20,5%, wanneer u uw inbraakbeveiliging laat installeren door een erkend vakman?
Ontdek alle fiscale beveiligingsvoordelen.

Onze partners

Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.