Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent particulier?

geïntegreerde systemen

Uw totaaloplossing: een geïntegreerd veiligheidssysteem
Als veiligheidsmanager bewaart u het overzicht. Een totaaloplossing is dan niet alleen handig – want gebruiksvriendelijker. Het verhoogt ook uw veiligheid. Want u gebruikt uw systemen efficiënter. Zo’n totaalaanpak is het stokpaardje van A&E Security. Vertrouw dus op ons voor de naadloze integratie van uw inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, omtrekbeveiliging en toegangscontrole, en optimaliseer zo uw veiligheidssysteem.

Beheer uw geïntegreerde systeem met HERA-software
Snel, eenvoudig en overzichtelijk uw veiligheidssysteem beheren? Dat kan! Met HERA-software voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole, en camerabewaking creëert u een geïntegreerd virtueel systeem. En is uw beveiliging sluitend! Een aantal voorbeelden: codes en badges beheren is kinderspel – zelfs bij honderden sites. U bedient uw systeem waar en wanneer u maar wilt, via een virtueel klavier. U hebt alle rapporten en een as-build-dossier in handen om uw directie te informeren.

Doe uw voordeel met HERA-software
  • Een geïntegreerd systeem maakt het u gemakkelijk. Ontdek uw beheersvoordelen:
  • U beheert uw beveiligingssysteem – toegangscontrole, inbraakbeveiliging, ... – centraal, vanop afstand.
  • U ziet elke alarmmelding: inbraak, brand, toegang, camerabewaking.
  • Bij elke alarmmelding krijgt u de bijbehorende instructies.
  • U behandelt snel en efficiënt elk alarm.
  • U bewaart het overzicht, dankzij een overzichtelijke, grafische visual in Autocad.
  • U beheert heel eenvoudig codes en badges.
  • U krijgt uitgebreide, overzichtelijke rapporten.
  • Continue net-overwaking d.m.v. polling
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.