Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

U bent particulier?

brandbeveiliging

Laat uw harde werk niet in vlammen opgaan
De statistieken bewijzen het: weinig bedrijven overleven een brand zonder kleerscheuren. Uw onderneming lijdt directe menselijke en materiële schade. En indirecte schade! Want u verliest waardevolle intellectuele eigendom. De continuïteit van uw zaken is ernstig verstoord. En uw imago krijgt een deuk. De gevolgen zijn maanden later vaak nog voelbaar.

Voorkomen is beter dan genezen
Laat uw inspanningen niet in rook opgaan. Investeer in uitstekende brandbeveiliging voor uw kantoren en industriële installaties. Van A&E Security, natuurlijk! Want onze specialisten houden rekening met uw activiteit én omgevingsfactoren, zoals de ligging van uw pand en de structuur van uw gebouw. En ze brengen alle mogelijke ontstekingsbronnen en brandrisicofactoren in kaart. Daarbij houden ze rekening met stof, vocht of condens, en extreme temperaturen. Het resultaat? U krijgt een beveiligingsplan op maat, conform de eisen van de brandweer, uw verzekeringsmaatschappij, en de geldende regels.

Uw succesformule voor brandbeveiliging
Hou schadelijke vlammen buiten, met pasklare inbraakbeveiliging van A&E Security. De basiscomponenten van uw oplossing op maat:
  • brandcentrale – met klassieke of analoge adresseerbare detectie
  • drukknoppen of sleutelschakelaars – voor manuele meldingen
  • elektronische detectoren – zoals puntdetectoren, beamdetectoren, hittegevoelige kabels, airsampling, IR³-detectoren en thermische camera’s
  • sirenes ter plaatse – voor waarschuwing en evacuatie

Onze partners

Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.