Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

Oplossingen voor bedrijven

Beveilig uw zaak – met waterdichte beveiligingsoplossingen
Grote of kleine organisatie? Winkel of loods? Kantoor of fabriek? Atelier of parking met toegangsweg? Wij beveiligen elk bedrijfspand of -terrein volgens de regels van de kunst. Zodat u de continuïteit van uw zaken verzekert. Onze leidraad? Een grondige analyse van uw noden en risico’s. Want wij zweren bij maatwerk.

Beveiliging die bij  u past
Uw bedrijf is uniek, dus ook onze oplossing. Wij vertalen uw noden en risico’s naar een ultraveilig en gebruiksvriendelijk veiligheidsplan. En u krijgt alle informatie om na de installatie efficiënt aan de slag te gaan. Want het ‘as-build-dossier’ is uw gids voor de verdere opvolging en het beheer van uw systeem.

U staat er niet alleen voor
Onze dienstverlening stopt niet bij de implementatie van uw systeem. Dan begint ze pas! Vertrouw dus ook voor het onderhoud en herstellingen op onze expertise. En slaat uw systeem alarm? Reken dan op onze meldkamer en het remote support center – uniek in België. Snelle en efficiënte actie verzekerd – ook bij operationele of technische problemen!
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.