Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

A&E Security neemt Ditech in Aalst overWelkom op de website van A&E Security !  

De website van Ditech is niet langer actief.
Graag informeren wij U dat de firma Ditech, gevestigd in de Geraardsbergsestraat 175 te Aalst overgenomen werd door A&E Security in 2016. De activiteiten en diensten van Ditech worden sinds 1 januari 2017 onder de naam van A&E Security aangeboden vanuit onze hoofdzetel te Brugge. 

Ditech, specialist in geïntegreerde beveiligingsoplossingen / Lenel
Ditech is net als A&E meer dan 23 jaar specialist in beveiliging. Het bedrijf heeft een sterke reputatie op vlak van geïntegreerde beveiligingsoplossingen met integratieplatvorm van het merk Lenel en mag tal van “Fortune 100” bedrijven en openbare besturen tot haar klanten rekenen.

A&E Security, marktleider als member of Connex Group / Stanley Security Black & Decker Group
In A&E Security werd een betrouwbare partner gevonden om Ditech over te nemen. A&E maakt deel uit van de Connex Group, één van de belangrijkste spelers in België op vlak van beveiliging en heeft net als Ditech, kwaliteit, service en proximiteit hoog in het vaandel staan. De groep biedt totaaloplossingen voor een efficiënte, betrouwbare en duurzame preventie tegen de meest uiteenlopende risico’s. De Connex Group telt 6 installatiebedrijven, een eigen meldkamer en een remote support center, goed voor 11 vestigingen en meer dan 26.000 installaties bij klanten uit een brede waaier van sectoren, verspreid over heel België en daarbuiten. Sinds 2017 maakt de Connex Group ook deel uit van Stanley Security / Black & Decker Group. De groep heeft een sterke leiderspositie op vlak van beveiliging in Europa is samen met de Connex Group nummer 1 in België.

A&E Security kijkt er naar uit om de gebundelde krachten en expertise in te zetten om geïntegreerde totaaloplossingen aan te bieden. 

Heeft U een vraag of wenst U een efficiënte geïntegreerde oplossing op maat voor Uw beveiligingsproblematiek ?

Wij geven U graag gespecialiseerd advies.
Aarzel dan niet om ons te contacteren : 

via onze contactpagina
- via tel : +32 (0)50 45 40 10
- via mail : adk@aesecurity.be