Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

Salons Denotter beschermt zich tegen inbraakgolf

In Salons Denotter, de gerenommeerde feestzaal in Zedelgem, komen heel wat mensen over de vloer. Het is de perfecte locatie voor uw huwelijk of jubileum, familiefeest of babyborrel, communie- of lentefeest. Bovendien kunt u er ook terecht voor vergaderingen, seminaries en congressen. Alleen ongewenste bezoekers zijn niet welkom. Pieter Hubrecht: “Er zijn veel inbraken in onze streek. Ik klopte bij A&E Security aan voor een beveiligingssysteem op maat van onze zaak.”


Discreet inbraakalarm hindert dagelijkse werking niet

Pieter Hubrecht: “A&E Security luisterde naar onze noden en wensen, gaf een duidelijk antwoord op onze vragen, en bood een pasklare oplossing. Topprioriteit voor ons was een inbraaksysteem dat gebruiksvriendelijk is, én dat onze klanten of medewerkers niet stoort. Want de vlotte werking van onze zaak staat centraal. A&E Security vertaalde deze vraag naar een prima maatoplossing.“

Alarmsysteem geeft gemoedsrust

Pieter Hubrecht: “Onze zaak is nu perfect beveiligd tegen indringers, met een systeem dat past bij onze noden en wensen. Bovendien is ons inbraakalarm uiterst gebruiksvriendelijk. En weet ik nu altijd wie wanneer binnenkomt. Heel handig. Extra troef? Dankzij de aansluiting op de meldkamer zijn wij de klok rond gerust. Want ook buiten onze werkuren wordt elke melding meteen opgevangen – door A&E Security. Een hele geruststelling.”