Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

De Boes P&H houdt met camerabewaking alle machines in het oog

De BOES P&H, producent van kunststofverpakkingen, ging twee jaar geleden in zee met A&E Security voor inbraakbeveiliging en camerabewaking.
Sindsdien krijgt zaakvoerder Mike De Boes een melding bij elke inbraakpoging. En controleert hij zijn machines waar en wanneer hij maar wil via de camerabeelden op zijn tablet, smartphone en computer. Beveiligingsmaatregelen die hem gemoedsrust geven.


Oog in oog met een inbreker
“Ons bedrijf ligt pal aan onze woning. Op een avond zag mijn vrouw een indringer in de tuin staan. Het geblaf van onze hond joeg hem weg, maar die nacht kregen drie andere bedrijven in de buurt wél inbrekers over de vloer. Zonder onze hond waren wij één van hen. Ik kende de afdeling van A&E Security in Sint-Niklaas en vroeg meteen om een systeem voor  inbraakbeveiliging. Als nu iemand probeert binnen te dringen gaat er een alarm af en belt de meldkamer mij op. Ik controleer dan de camerabeelden om te zien wat er aan de hand is.”

Camera’s als tweede paar ogen
“In ons bedrijf draaien de klok rond 16 machines, want de productielijn verloopt volautomatisch. Ik moet mijn machines altijd en overal in de gaten kunnen houden, zodat storingen zo snel mogelijk opgespoord worden. A&E Security stelde een kwalitatief hoogstaand camerasysteem voor. Loopt er iets fout, dan gaat er een lampje branden. De beelden zijn bovendien messcherp en via de zoomfunctie controleer ik het kleinste detail. Die camera’s zijn nu mijn tweede paar ogen. Ze geven mij rust wanneer ik leveringen bezorg of klanten bezoek. Zelfs op reis hou ik vanop afstand een oogje in het zeil.”

Altijd een technicus in de buurt
Wij hebben ook een onderhoudscontract bij A&E Security. Jaarlijks kijkt een technieker onze beveiligingssystemen na. Is er een probleem? Dan volstaat één telefoontje. A&E Security roept een technische ploeg in de buurt op en die komt zo snel mogelijk ter plaatse de storing oplossen. Wij zijn dus heel tevreden over de beveiligingssystemen en de service van A&E Security.