Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

B-BRIDGE zweert al 17 jaar bij geïntegreerde beveiligingssystemen voor RANDSTAD/TEMPO TE

In 2000 en 2001 kregen de Randstad-uitzendkantoren een inbraakgolf te verwerken. De indringers hadden het op de nieuwe IT-apparatuur gemunt. En al snel kwam de continuïteit van de werking in het gedrang. Want zonder computers konden de bedienden niet aan de slag. Bernd Pronker, manager building van B-Bridge, de overkoepelende facility organisatie van Randstad en Tempo Team, speurde de markt af naar de juiste beveiligingspartner. Geen gemakkelijke opdracht, maar met A&E Security vond hij zijn match.

De succesformule? Een geïntegreerd masterplan
Bernd Pronker: “A&E security stelde ons – als enige – een technisch en tactisch masterplan voor. CEO Peter D’hondt deed ons de finesses uit de doeken. Het ging om een geïntegreerd systeem met toegangscontrole, inbraakdetectie en een actieve mistgenerator.” Het plan betekende meteen het einde van de inbrakengolf bij Randstad. Bernd Pronker: “Sinds de installatie telden we geen enkele kraak meer. En onze bedienden focussen zich weer voor honderd procent op onze klanten.”

Hoger rendement dankzij remote assistentie
Bernd Pronker: “Dankzij de remote assistentie zijn wij ook gerust bij operationele aanpassingen. Zo volgt de A&E Security-service desk, samen met de HR-afdeling, nauwkeurig het badgebeheer op. Het resultaat is een hoger rendement.”
Philippe Deweirt, technical coördinator building van B-Bridge: “Dankzij het partnership met A&E Security beheren wij nu ook eenvoudig, efficiënt en ecologisch de beveiliging en toegang van onze filialen. Onze kost is dus minimaal, maar onze return maximaal.”